Preventieve geneeskunde
Gewichtscorrectie
Transpiratie
Functionele preventieve geneeskunde

Cosmetische geneeskunde
Contourverbetering
UltraShape contourverbetering
Radiofrequentie
Striae
Rimpelbehandeling
Injectables
Huidverjonging
Mesotherapie
LED Lichttherapie
Laserbehandeling van de huid
Ulthera HFFU
Ontharing
Vaatbehandeling
Pigmentatie
Ooglidcorrectie
Nabehandeling en controle

Huidverzorging
MBR Huidverzorging


Huidverjonging door laser en lichttherapie

De wens tot verbetering en verfraaiing is een menselijke eigenschap. Als het gaat om materiële zaken levert dat doorgaans geen problemen op. Vrijwel alles is immers te koop. Maar ook als het om ons uiterlijk gaat, willen we er het liefst zo lang mogelijk ‘jong' uit zien. Zonder hulp van buitenaf is dat echter niet zo eenvoudig. Ook al houden we er een gezonde levensstijl en een goede lichaamsverzorging op na, dan nog laten stress, zonlicht en het normale verouderingsproces hun sporen na op de gezichtshuid. Daardoor zien we er vaak niet meer zo jong en gezond uit als we ons voelen. De beslissing om daar iets aan te veranderen wordt echter niet alleen bepaald door de beschikbaarheid van de hedendaagse techniek. De mens bestaat uit meer dan alleen buitenkant en welk uiterlijk al dan niet acceptabel is bepaalt iedereen zelf.

De mogelijkheden voor verfraaiing op cosmetisch-chirurgisch gebied zijn talrijk. Sinds een aantal jaren echter zijn er revolutionaire, medisch grondig geteste, niet-chirurgische technieken ontwikkeld: de laser en lichttherapie voor huidvernieuwing.
 
Wat is een laser?
Het woord LASER is een afkorting van Light Amplification by the Stimulated Emission of Radiation. Het is een instrument dat een met gas of vaste stof gevulde buis bevat die onder hoge elektrische spanning licht uitstraalt. Normaal zonlicht is samengesteld uit verschillende kleuren, met elk een eigen golflengte en werking. Een laser, genoemd naar het soort gas (CO2) of vaste stof (Erbium) in de buis, produceert licht van één golflengte. Er zijn veel verschillende lasers zoals o.a. de Nd-Yag, robijn, KTP en alexandrite laser, die allemaal een verschillend effect op het weefsel hebben afhankelijk van hun golflengte.

Met een CO2 laser is het mogelijk om met uiterste precisie, laagje voor laagje, de oppervlakkige cellen van de gezichtshuid te verwijderen door middel van verdamping. Hierbij wordt ook het elastische steunweefsel in de onderliggende huidlaag gestimuleerd. Het resultaat van deze laserlift is dat rimpels, littekens, oppervlakkige vlekjes en onregelmatige structuren verdwijnen en de huid door de verbeterde tonus aanmerkelijk gladder en zachter aanvoelt.
 
Deze CO2 verdampingsmethode (ook wel skin resurfacing genoemd) vraagt na de behandeling echter tijd voor het genezingsproces en de behandeling zelf is niet geheel zonder risico's. Omdat we in een drukke tijd leven en een genezingsperiode niet altijd welkom is, worden er tal van nieuwe methoden en lasertechnieken ontwikkeld die geen genezingstijd vragen. Indien u informatie over een laserbehandeling wenst, willen wij eerst weten wat u precies wilt laten behandelen, zodat we u optimaal kunnen adviseren over de voor u beste methode.
Het beste resultaat wordt echter pas bereikt met een combinatie van verschillende behandelingen. Bij uw keuze voor een kliniek of praktijk dient u zich ervan te vergewissen dat er meerdere behandelmethoden aangeboden kunnen worden en dat de kliniek over al deze verschillende technieken beschikt.In de Alizonne kliniek is na een langdurige testperiode een geheel vernieuwd instrumentarium geïnstalleerd, welke ALLE laser en licht behandelmogelijkheden omvat.

Wat kan er behandeld worden?

 • Verwijderen van rimpels in het gelaat
 • Verwijderen van rimpels rondom de mond of de ogen
 • Verwijderen van ouderdomsvlekken en zonschade
 • Verwijderen van huidaanhangsels zoals "skintags", wratjes en verheven moedervlekken
 • Verstrakken van de kaaklijn
 • Verstrakken van de huid van de hals
 • Verkleinen van de poriegrootte
 • Verminderen van acné littekens
 • Verwijderen van couperose
 • Liften van de bovenste oogleden
 • Verwijderen van wallen onder de ogen
 • Structuurverbetering van de gelaatshuid
 • Verwijderen van zichtbare beenvaatjes
 • Verwijderen van ongewenste haargroei  

  Welke behandelapparatuur wordt waarvoor gebruikt?

  AFFIRM FRACTIONAL LASER
  Huidversteviging, huidverstrakking, rimpelbehandeling. Snel, pijnloos en zonder ‘downtime'. Het effect wordt bereikt in 2-4 behandelingen.

  ACTIVE FX FRACTIONAL CO2-LASER
  Huidverjonging en rimpelbehandeling. Het optimale resultaat in één behandeling!

  DE NIEUWSTE LUMENIS IPL-TECHNIEK
  Verwijdering van (over)beharing, pigmentatie, couperose en voor huidverjonging.

  LIGHTSHEER DIODE LASER
  Verwijdering van (over)beharing.

  LUMENIS ND-YAG LASER
  Verwijdering van spataders en (been-)vaatjes.

  TC3000 THERMOCOAGULATIE
  Verwijdering van kleine vaatjes.

  OMNILUX LED-LICHTTHERAPIE
  Huidverbetering, huidverjonging, behandeling van acné, vitiligo en psoriasis.

  CO2-LASER
  Ooglidcorrectie, huidverjonging, verwijdering van huidaanhangsels.

  De juiste behandeling voor uw probleem?
  Tijdens het eerste, vrijblijvende consult wordt beoordeeld of en zo ja, welk type laserbehandeling voor u een goede optie is en wat u van de behandeling kunt verwachten. Hiervoor is een medische anamnese, eventueel lichamelijk onderzoek en een specifiek huidonderzoek noodzakelijk. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld dat kan bestaan uit een combinatie van verschillende technieken.
  U krijgt dit behandelplan inclusief de daaraan verbonden kosten schriftelijk mee evenals de adviezen voor voor- of nabehandeling, die per behandeling verschillend kunnen zijn.

  Wilt u meer weten over een laser- of lichtbehandeling van de huid? Download of vraag een of meer van de brochures aan of bel voor een consultafpraak naar 077 320 8383. • Definitief ontharen | Facelift zonder snijden | Fractional laser | Gezond afvallen | Injectables | Lipolyse behandeling | Ooglidcorrectie | Pigmentvlekken verwijderen | Proteine dieet | Striae behandeling