Preventieve geneeskunde
Gewichtscorrectie
Transpiratie
Functionele preventieve geneeskunde

Cosmetische geneeskunde
Contourverbetering
UltraShape contourverbetering
Radiofrequentie
Striae
Rimpelbehandeling
Injectables
Huidverjonging
Mesotherapie
LED Lichttherapie
Laserbehandeling van de huid
Ulthera HFFU
Ontharing
Vaatbehandeling
Pigmentatie
Ooglidcorrectie
Nabehandeling en controle

Huidverzorging
MBR Huidverzorging


Mesotherapie

In Frankrijk is in de 50-er jaren een techniek ontwikkeld door dr. Pistor, gericht op bestrijding van lokale pijn. Hij maakte gebruik van het ter plaatse via kleine prikjes toedienen van vitamines, mineralen, medicijnen en aminozuren. Deze techniek heet meso omdat de stoffen in de middenlaag van de huid (meso) worden toegediend. Later is de mesotherapie ook toegepast voor andere aandoeningen zoals artritis, hoofdpijn, gewichtsvermindering en cellulite. Met mesotherapie is het dus mogelijk om allerlei actieve stoffen heel precies in de juiste huidlaag te brengen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze techniek bijzonder geschikt is voor de verbetering van de huidstructuur en vermindering van rimpels.

Mesolift of Mesoglow
Door in de huid een mix van hyaluronzuur, antioxidanten en aminozuren te brengen, kan er een verstevigend (lift) en huidstructuur verbeterend (glow) effect verkregen worden. De mesolift is met name geschikt voor het verstevigen van de kaaklijn en om de huidverslapping van de wangen te verminderen, de mesoglow geeft de huid een boost, vermindert de droogtelijnen en maakt de huid soepel. Hyaluronzuur stimuleert het celmetabolisme, verhoogd de vorming van collageen en elastine, vitamine C remt de melanineproductie. Vitaminen en aminozuren leveren een goede voeding voor de fibroblasten en samen met de antioxidanten beschermen ze de cellen tegen radicale afbraak. De gebruikte samenstelling is afhankelijk van het huidtype, mate van rimpelvorming en vochtgehalte van het weefsel.

Locaties

De mesotherapie is geschikt voor elke locatie. Het gelaat als geheel en met name de wangen zijn uiterst geschikte regio's om met mesotherapie te behandelen. Ook voor de hals, het decolleté en de handen, locaties waar met injectables weinig verbetering aan te brengen is, biedt de mesotherapie een heel goed resultaat. Voor een enkele rimpel of huidpooi blijft het inspuiten van injectables een betere oplossing.

Resultaat
De MESOGLOW levert een frisse stralende huid op, droogtelijnen verdwijnen en de huidstructuur wordt gladder. Deze behandeling is uiterst geschikt als opkikker voor een groots feest of na een zonvakantie. De MESOLIFT is DE methode om de huid van de nek en het decolleté te verstevigen, rimpels te verminderen en de wangen weer voller te maken.Definitief ontharen | Facelift zonder snijden | Fractional laser | Gezond afvallen | Injectables | Lipolyse behandeling | Ooglidcorrectie | Pigmentvlekken verwijderen | Proteine dieet | Striae behandeling