Preventieve geneeskunde
Gewichtscorrectie
Transpiratie
Functionele preventieve geneeskunde

Cosmetische geneeskunde
Contourverbetering
UltraShape contourverbetering
Radiofrequentie
Striae
Rimpelbehandeling
Injectables
Huidverjonging
Mesotherapie
LED Lichttherapie
Laserbehandeling van de huid
Ulthera HFFU
Ontharing
Vaatbehandeling
Pigmentatie
Ooglidcorrectie
Nabehandeling en controle

Huidverzorging
MBR Huidverzorging


U wilt er graag goed uit zien, leeft (redelijk) gezond en heeft geen last van serieus overgewicht. Maar toch zitten er op sommige plaatsen hardnekkige vetophopingen. Is dit een onderhuidse vetstapeling die niet verdwijnt met sporten of een dieet?
 
In de Alizonne Therapie gebruikt Alizonne al bijna 15 jaar ultrasone geluidsgolven om dit vetweefsel te leeg te maken en op een natuurlijke wijze door het lichaam te laten verbruiken voor gewichtsvermindering.
Wanneer het om beperkte locaties gaat zonder overgewicht, is er op basis van dezelfde techniek een snellere methode om van dit vetweefsel af te komen. UltraShape werkt eveneens op basis van ultrasonore trillingen, maar nu worden deze gefocust op een punt onder de huid, waardoor de hoogste dosis energie exact in het vetweefsel terecht komt. Alleen de vetcellen zijn gevoelig voor de specifieke golflengte van het ultrageluid. Op bindweefsel, huid, zenuwen en bloedvaten heeft het ultrageluid weinig tot geen effect. Alle energie wordt gebruikt voor de vernietiging van de vetcellen. Het daarboven en onderliggend weefsel en de huid ontvangen een veel lagere energie en worden daardoor gespaard.
 
Een UltraShape behandeling is géén methode om af te vallen of gewicht te verliezen, het is een methode om plaatselijke vetophopingen te verwijderen. De UltraShape behandeling kan echter heel goed gecombineerd worden met de Alizonne Therapie voor gewichtsreductie, mocht dit nodig zijn. Ook heeft Alizonne een reeks andere technieken in huis om met UltraShape te combineren, waardoor een optimale behandeling ter verbetering van de lichaamscontouren voor ieder individu samen te stellen is. Tijdens een consultatie kan onze arts u hierover adviseren.
 
De beste resultaten worden behaald op de volgende locaties:
-  Buik en maagregio
-  Flanken (love handles)
-  Buitenzijde en binnenzijde bovenbenen
-  Binnenzijde van de knieën 
 
Wilt u meer weten over contourverbetering? Download of vraag de brochure aan of bel voor een consultafspraak op 077 320 8383. 


Definitief ontharen | Facelift zonder snijden | Fractional laser | Gezond afvallen | Injectables | Lipolyse behandeling | Ooglidcorrectie | Pigmentvlekken verwijderen | Proteine dieet | Striae behandeling