Welkom bij Alizonne, kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde
Alizonne preventieve en cosmetische geneeskunde is de kliniek waarin door de arts mevrouw Claudia I.M. van der Lugt en haar team behandelingen worden uitgevoerd, welke niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin het gezondheidsaspect een belangrijke rol speelt.

Lees meer...
De artsen van Alizonne
Drs. Claudia van der Lugt is als arts geregistreerd in het Nederlandse BIG-register onder nummer 19032920501. Sinds de start van haar kliniek in 1997 zijn door haar behandelconcepten ontwikkeld op het gebied van medische gewichtscorrectie, rimpel- en huidbehandeling.

Lees meer...
UltraShape
Contourverbetering met UltraShape: de oplossing voor buikjes, lovehandles, saddle bags en zwembandjes. Nu bij Alizonne. Kwaliteit zoals u van ons mag verwachten én de scherpste prijs van Nederland!

De grenzen van het maakbare (2013-2)
Als ik naar buiten kijk is het prachtig weer. Ik hoor de vogeltjes, zie een zonnetje en groene knoppen aan de struiken. De kalender zegt LENTE maar er klopt iets niet. Het is veel te koud en weer gaat het sneeuwen.  De verwachting niet klopt met de voorspelling  en daar ligt de grens van het maakbare. Dat geldt ook voor niet-chirurgische maar wel invasieve behandelingen binnen de cosmetische geneeskunde. Het resultaat van een plastisch chirurgische facelift is bekend maar veel mensen vinden de ingreep eng. Door een bepaalde  marketing in cosmetische geneeskunde, en door de wens van de mens,  wordt de verwachting gewekt dat dit resultaat ook op niet chirurgische wijze  te bereiken is. Een voorbeeld is de liquid facelift.  Zij heeft het internet bezocht, wil een facelift, maar niet snijden. En omdat we telkens oude wijn in een nieuw jasje steken is het toepassen van fillers nu benoemd als liquid facelifting...

Acht maal per jaar verschijnt er een column van Claudia van der Lugt in het regionale glossy blad NAVENANT. Door op 'lees verder...' te klikken kunt u de volledige tekst van de laatste column lezen en bovendien heeft u toegang tot alle eerder verschenen columns.

Lees verder...
Facelift zonder snijden!
Ulthera High Frequency Focused Ultrasound, een niet-chirurgische methode voor het liften van de huid van gelaat en hals, wordt al sedert 2010 door Alizonne aangeboden. In de loop der jaren is deze spectaculaire behandeling verder ontwikkeld en is daardoor nog effectiever, vrijwel pijnloos en (niet onbelangrijk) aanzienlijk goedkoper geworden. 
Een face lift tijdens lunchtijd? Met Ulthera wordt dit nu mogelijk!
De brochure over deze behandeling kunt u direct downloaden of per post laten toesturen.

Lees meer over deze behandeling op de website Leeftijdsloze Schoonheid.
Fractional laser
De Active Fx CO2 en CAP Affirm zijn gefractioneerde lasers, die zowel de oppervlakte van de huid als ook een collageen vernieuwing kunnen bewerkstelligen zonder dat er sprake is van lange hersteltijd.
Een fractional laserbehandeling is bijzonder geschikt voor het verwijderen van fijne rimpels in het gelaat, rondom de mond of de ogen, verwijderen van ouderdomsvlekken en zonschade, verminderen van acné littekens, resurfacing van de bovenste oogleden, verwijderen van wallen onder de ogen en structuurverbetering, vernieuwing en verstrakking van de gelaatshuid.

Lees meer...
Injectables
Alizonne is de nummer 1 van Nederland wanneer het gaat om de behandeling van rimpels. Indien gekozen wordt voor een behandeling met injectables kunt u er zeker van zijn dat in de Alizonne Kliniek uitsluitend met top-kwaliteit niet-permanente producten gewerkt wordt, zoals Teosyal®, Restylane® en Juvéderm®. Voor het opvullen en verstrakken van grotere gelaatsregio's wordt Sculptra® gebruikt en wanneer het gaat om het stilleggen van spieractiviteit welke rimpel- of plooivorming veroorzaakt, dan wordt in de Alizonne Kliniek uitsluitend gewerkt met de originele Botox® en Azzalure®.
Zeer uitgebreide informatie vindt u in onze brochures 'Rimpelbehandeling' en 'Injectables'.

Lees meer...
Ooglidcorrectie
Het normale verouderingsproces veroorzaakt een elasticiteitsafname in de huid. De huid neemt daardoor in lengte toe en dit veroorzaakt rimpels en plooitjes. Bij de bovenste oogleden resulteert dit in het overhangen van het ooglid. De oogleden voelen zwaar aan en zijn soms gezwollen. Uw gezicht krijgt een vermoeide uitdrukking. Met een relatief kleine ingreep kan de overtollige huid worden verwijderd.

Lees meer...
Alizonne nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u zich dan hier aub aan:

Mevr. Dhr.
Achternaam:

E-mailadres:

Alizonne op TV (RTL 4)
Op zondag 1 september heeft Alizonne een bijdrage geleverd aan het RTL 4-programma 'ALTIJD JONG'.

Klik hier om de uitzending terug te zien.
Complicaties rimpelvullers
Alizonne biedt sinds begin 2008 als enige kliniek in Nederland
de ILT-laserbehandeling van de complicaties door permanente rimpelvullers aan. Doordat inmiddels veel injectable-complicaties zijn behandeld, is in onze kliniek een ruime ervaring in de ILT techniek opgebouwd.

Lees meer...
Alizonne Therapie internationaal
De Alizonne Therapie voor contourvormende gewichtsreductie is ontwikkeld door drs. Claudia van der Lugt in de Alizonne Kliniek in Meijel. 18 Europese klinieken bieden onder licentie de Alizonne Therapie aan in 6 verschillende landen. Klik op de link hieronder om naar de internatoinale website van Alizonne te gaan. Daar vindt u informatie over de Alizonne Therapie in het Nederlands, Duits en Engels, voor- en nafoto's en de adresgegevens van de aan het Alizonne Netwerk aangesloten klinieken.

Alizonne internationale website

Definitief ontharen | Facelift zonder snijden | Fractional laser | Gezond afvallen | Injectables | Lipolyse behandeling | Ooglidcorrectie | Pigmentvlekken verwijderen | Proteine dieet | Striae behandeling