Preventieve geneeskunde
Gewichtscorrectie
Transpiratie
Functionele preventieve geneeskunde

Cosmetische geneeskunde
Contourverbetering
UltraShape contourverbetering
Radiofrequentie
Striae
Rimpelbehandeling
Injectables
Huidverjonging
Mesotherapie
LED Lichttherapie
Laserbehandeling van de huid
Ulthera HFFU
Ontharing
Vaatbehandeling
Pigmentatie
Ooglidcorrectie
Nabehandeling en controle

Huidverzorging
MBR Huidverzorging


MBR Huidverzorging

Behandeling van de huid heeft tot doel de conditie van de huid te verbeteren, met als gevolg een mooier uiterlijk. De huid heeft echter als grootste orgaan van ons lichaam een belangrijke functie bij het in stand houden van onze gezondheid. Een huidverzorgingsbehandeling zal om die reden altijd met zorg uitgevoerd moeten worden. Afhankelijk van de staat waarin de huid zich bevindt kan een keuze gemaakt worden voor de soort behandeling. Een ‘zieke' huid vereist een zorgvuldige medische aanpak; voor een gezonde huid volstaat een onderhoudsbehandeling.

Waar in de Alizonne-kliniek de medische behandeling stopt, sluit de huidverzorgingsbehandeling naadloos aan. Een voorbeeld van deze gecombineerde aanpak is b.v. de Alizonne Skin Rejuvenation. Hierin worden medische technieken gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige cosmetische producten.

Een goed uitgevoerde huidverzorgingsbehandeling geeft een bijzonder relaxend effect. Dat is noodzakelijk omdat stress een belangrijke oorzaak van huidproblematiek kan zijn. Het allerbelangrijkste is echter het effect van de producten waarmee gewerkt wordt. Weten de actieve bestanddelen diep in de huid door te dringen? Zijn deze bestanddelen in staat de regeneratie van de huid te stimuleren, de collageenproductie en de vochthuishouding te activeren en daarmee een mooier huidbeeld te creëren? De laatste en belangrijkste vraag is of de actieve bestanddelen in staat zijn belangrijkste functie van de huid, de bescherming van het lichaam, te verbeteren door het afweermechanisme te stimuleren.
Met de in onze kliniek gebruikte productlijn van MBR (Medical Beauty Research) kunnen deze vragen positief beantwoord worden.

MBR is een lijn van cosmeceuticals (semi-medische cosmeticaproducten) met een geheel eigen concept. Alle Alizonne-specialstes hebben een op dit concept gerichte opleiding gevolgd.

Wilt u meer weten over de MBR-producten en de behandelingen daarmee? Klikt u dan op de gewenste link of vraag de brochure aan. U kunt ook even bellen voor een afspraak op 077 320 8383.
 
MBR - Producten
 
MBR - Behandelingen
 


Definitief ontharen | Facelift zonder snijden | Fractional laser | Gezond afvallen | Injectables | Lipolyse behandeling | Ooglidcorrectie | Pigmentvlekken verwijderen | Proteine dieet | Striae behandeling